Vlada razriješila Sanju Crnković Pozaić

HRVATSKA Vlada razriješila je danas ravnateljicu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Sanju Crnković Pozaić, a za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovala Zrinku Blažević.

Željka Tomšića Vlada je imenovala pomoćnikom ministra gospodarstva, rada i poduzetništva, a dužnosti pomoćnika ministra gospodarstva razriješila Romana Notu.

Nota, dugogodišnji pomoćnik ministra za energetiku, široj je javnosti poznat i kao stručnjak angažiran na pitanjima oko nuklearke Krško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vlatku Đurković Vlada je imenovala pomoćnicom ministrice zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

U Komisiju za odnose s vjerskim zajednicama imenovan je Božidar Kalmeta.

Vlada je na zatvorenoj sjednici donijela i niz drugih kadrovskih odluka. Imenovala je novi Državni eko stožer za provedbu plana intervencija u zaštiti okoliša, nove članove Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga, zatim predstavnike Hrvatske u međuvladino vijeće Međunarodnog hidrološkog programa i u međuvladin odbor za bioetiku pri UNESCO-u.

Imenovala je i predsjednike i članove Upravnog vijeća Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo, te nove predsjednike i članove upravnih vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Split, Ploče i Dubrovnik.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara