zadarski hsls: stranka u županiji nikad nije bila jača

Čelnici Županijskog vijeća HSLSa Zadarske županije ustvrdili su danas da stanje u županijskom HSLSu nikada nije bilo bolje i da HSLS u toj županiji nikada nije bio jači.

U skladu s tim HSLS očekuje na sljedećim izborima 15-25 posto glasova u IX. izbornoj jedinici, izjavio je predsjednik Županijske organizacije HSLS-a Stanko Zrilić na konferenciji za novinare.

Osvrnuvši se na dosadašnje neuspješne pregovore HSLS-a i DC-a o mogućoj prijeizbornoj koaliciji, Zrilić je rekao da su razlog neuspjehu "megalomanski zahtjevi DC-a" te da će HSLS u svim izbornim jedinicama na izbore izići samostalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po Zrilićevim riječima u zadnjih devet mjeseci u županijski se HSLS upisalo oko dvjesto novih članova, uglavnom sveučilišnih profesora, pravnika, liječnika, poduzetnika i ostalih, a to, po njegovim riječima, svjedoči o snazi HSLS-a.

"HSLS je stranka ozbiljnih ljudi koji hoće ozbiljnim radom steći povjerenje ljudi", naglasio je Zrilić i kritizirao kampanju protiv stranke u pojedinim glasilima, spomenuvši "Slobodnu Dalmaciju".

(Hina) ima ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara