Zagreb: Prijetio djevojci i njezinu ocu jer ga je ona odbijala

ZAGREBAČKA policija uhitila je 25-godišnjaka koji je u Novom Zagrebu smrću prijetio 22-godišnjoj djevojci jer je odbijala s njim ući u ljubavnu vezu, a slične prijetnje upućivao je i njezinu ocu.

Policija je danas izvijestila da je osumnjičeni od kraja ožujka do sredine srpnja više puta verbalno i putem SMS-a prijetio djevojci i njezinom 67-godišnjem ocu da će ih teško ozlijediti i ubiti, jer ga je djevojka s kojoj je želio ljubavnu vezu odbijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osumnjičeni je prije nekoliko mjeseci napao i lakše ozlijedio djevojku, nakon čega je ona, zbog ozljeda i psihičkih smetnji, bila hospitalizirana u KBC Rebro i Psihijatrijskoj bolnici Jankomir, a otac je prodao stan i odselio se.

Osumnjičenog je policija tada kazneno prijavila zbog nasilničkog ponašanja, a kako nije prestajao s prijetnjama jučer je uz kaznenu prijavu priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Zagrebačka policija poziva sve mlade da se, nađu li se u sličnoj situaciji (prijetnje, nasilništvo), obrate za pomoć najbližoj policijskoj postaji ili kontakt policajcu u njihovu kvartu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara