85-godišnja Marija Kirin poslala pismo kraljici Elizabethi, želi na kraljevsku svadbu

KLJUČNI PODACI
  • Marija Kirin iz Slavonskog Broda postala je prava zvijezda zahvaljujući svojoj velikoj želji da ode na kraljevsku svadbu u London
  • Kraljica Elizabetha joj je odgovorila
Piše: B.M.
utorak, 12.4.2011. 20:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

85-godišnja Marija Kirin poslala pismo kraljici Elizabethi, želi na kraljevsku svadbu

Screenshoot: RTL

MARIJA KIRIN iz Slavonskog Broda postala je prava zvijezda zahvaljujući svojoj velikoj želji da ode na kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama. Stoga je odlučila poslati pismo kraljevskoj obitelji, a kada je od kraljice Elizabethe dobila odgovor, njezinoj sreći nije bilo kraja. Za Exkluziv tabloid otkrila je sve o svojoj avanturi. 85-godišnja Marija napisala je svojoj vršnjakinji Elizabethi pismo u kojem je napisala da bi joj kraljevska svadba bila vrhunac života.

"Napisala je da nisam jedina, da ih je bilo puno i da će staviti pismo u bubanj pa onda tko dobije pozivnicu, dobije", rekla je Marija o odgovoru kraljice Elizabeth. Već je pripremila i bijelu novogodišnju haljinu te tijaru. Prijateljice je zafrkavaju, a ona je sretna. Obožavala je pokojnu princezu Dianu, a i to je napisala Elizabeth. Čak i ukoliko ne osvoji pozivnicu za vjenčanje, u London će otići, rekla je Marija i otkrila kako u životu uvijek treba sanjati.