Alicia Keys i Jennifer Hudson u borbi za ulogu

Piše:
četvrtak, 8.3.2007. 17:18
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Alicia Keys i Jennifer Hudson u borbi za ulogu

Čini se da je nagrada Oscar mladoj glumici i pjevačici Jennifer Hudson itekako "dala krila", jer su američke tiskovine posljednjih dana pune njezinih izjava vezanih za novi projekt, a često sadrže napade na njezinu kolegicu Aliciju Keys. Naime, nedavno je objavljeno kako će kompanija Disney uskoro početi sa snimanjem novog potencijalnog kino-hita, filma "The Frog Princess".

Obje su pjevačice itekako zainteresirane za glavnu ulogu, a prva je to obznanila Keys rekavši da "pod svaku cijenu želi glumiti u tom filmu". Hudson na to iskreno odgovara: "Mislim da bih ja tu ulogu odigrala puno bolje, pa dobila sam Oscara i to valjda nešto znači!".

Ta je njena izjava na brojnim forumima izazvala lavinu negativnih reakcija, jer dobar dio američke javnosti smatra da je Hudson neskromna, pogotovo kad se u obzir uzme činjenica da je prije samo nekoliko mjeseci bila potpuno neafirmirana.

Inače, Alicia Keys trebala je isprva glumiti Deenu u filmu "Dreamgirls", koji je proslavio mladu Hudson, ali joj je ulogu otela Beyonce i prometnula se u perspektivnu glumicu na koju valja ozbiljno računati. Hoće li Alicia opet izgubiti ulogu, znat će se početkom travnja, kad bi trebala biti objavljena glumačka postava novog Disneyevog filma.

D.K.