Alka Vuica: Ne mogu više podnositi uvrede, zgrožena sam što sud dopušta takav cirkus

KLJUČNI PODACI
  • Alka kaže da je državno odvjetništvo diglo tužbu protiv Pokos
  • Njeno dijete mora svjedočiti o tome kakva je majka
Piše: A.A.
petak, 11.3.2011. 21:48
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Alka Vuica: Ne mogu više podnositi uvrede, zgrožena sam što sud dopušta takav cirkus

Foto: Index

ALKA VUICA tužila je Vlatku pokos zbog navodnih neistina koje je iznijela u svojoj knjizi "Život u raju" te se s voditeljicom već u nekoliko navrata "zakvačila" i na sudskim ročištima. Alka kaže kako više ne može slušati uvrede na svoj račun, a neke koje je Vlatka izrekla su da je Alka loša majka koja se opijala te pokazivala polugole fotografije pred djetetom i slične stvari.

"Moram priznati da sam zgrožena činjenicom da se u sudnici dozvoljava takav cirkus i da sud uopće dozvoljava daljnje uvrede i objede na moj račun, iako sam zbog istih podigla tužbu", rekla je Alka InMagazinu.

Alka kaže da je državno odvjetništvo protiv Alke podiglo tužbu za fizičko i psihičko zlostavljanje djeteta

"Ne mogu vjerovati da se ja na kraju moram opravdavati kakva sam osoba i majka, iako sam podigla svoje dijete sama, te da moje dijete mora doći svjedočiti o tome kakva sam ja majka. I da se moram opravdavati kao da sam ja optužena, a ne osoba s kojom sam na sudu. Osoba protiv koje je, na kraju krajeva, i državno odvjetništvo konačno podiglo tužbu za psihičko i fizičko zlostavljanje jedinog djeteta koje joj je ikada dano na čuvanje i osobe koja je iz svog braka izašla na skandalozan način, kao preljubnica, sa sramotnom knjigom prepunom laži i uvreda na račun osoba koje su joj samo pomogle u životu", rekla je Alka.

Pjevačici je dosta uvreda i želi da cijeli sudski postupak čim prije završi. "Izgleda da je u ovoj zemlji postao običaj da se izjednačava žrtva s agresorom, pa je tako i u mom slučaju. Apeliram na sud i sudstvo da se taj slučaj riješi čim prije i da prestanu uvrede na moj račun jer stvarno to više ne mogu podnijeti", rekla je Alka.