Američki Hrvat pobijedio u televizijskom showu Donalda Trumpa

Piše:
petak, 16.4.2004. 15:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Američki Hrvat pobijedio u televizijskom showu Donalda Trumpa AMERIČKI Hrvat iz Chicaga Bill Rancic pobijedio je u televizijskom showu Donalda Trumpa u kojem se birao novi zaposlenik Trumpovog carstva za 250 tisuća dolara vrijedan posao, te tako ostvario svoj ´američki san´.

Za show "Apprentice", koji s počeo prikazivati 8. siječnja, prijavilo se čak 215 tisuća ljudi, od kojih je izabrano 16 najboljih kandidata koji se u stvarnom životu mogu pohvaliti iznimnim obrazovnim postignućima.

Svi natjecatelji završili su prestižne fakultete i za sobom imaju zavidnu poslovnu pozadinu.

Trump je prihvatio sudjelovanje u tom reality showu u kojem je morao izabrati jednog od kandidata za posao svojeg osobnog pomoćnika ili pomoćnice. Na kraju svake epizode otpustio bi jednog natjecatelja.

Od kandidata su bile sastavljene dvije ekipe koje su na ulicama New Yorka morale pokazati svu spretnost u trgovini i uličnom snalaženju.

"Apprentice je došao do vrhunca u četvrtak kada je Trump izabrao Billa Rancica (32), vlasnika uspješne firme i vrsnog trgovca nekretninama, podrijetlom iz Hrvatske, koji će voditi izgradnju novog stambenog kompleksa/tornja u središtu Chicaga.