Angelina Jolie i Brad Pitt u golišavim ljubavnim scenama

Piše:
ponedjeljak, 9.2.2004. 09:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Angelina Jolie i Brad Pitt u golišavim ljubavnim scenama

RASTAVLJENA seksi glumica i ranije se znala razgolititi pred kamerama, a sada će i obožavateljice hollywoodskog ljepotana moći vidjeti da ni on s navršenih 40 godina još nije "za baciti".

Pittova supruga Jennifer Aniston, koja se napokon riješila snimanja televizijskih "Prijatelja" i najavila da želi rađati djecu, sigurno nije oduševljena što njen dragi snima seksi scene s "otimačicom muževa".

Tako ju je nazvala Melanie Griffith kada se njen muž Antonio Banderas s njom našao gol u kadi, ali sve je ostalo samo na filmskoj sceni.

Film "Mr And Mrs Smith" govori o bračnom paru pred rastavom u kojem su partneri plaćeni ubojice,a zaplet nastaje kada prime narudžbu da ubiju jedan drugoga.

Tabloidi već šuškaju o mogućoj "kemiji" Angeline i Brada, ali sve bi moglo ostati na običnom traču. Kao veliki profesionalci oni će sigurno dobro odraditi i seksi scene što prije njih nije uspjelo nekim poznatim parovima. 

Dok su još bili u braku Nicole Kidman i Tom Cruise mučili su se snimajući ljubavne filmske scene, a Jennifer Lopez i Ben Affleck potpuno su razočarali pred kamerama na tom planu.