BB Horvat u pregovorima: Možda se nađem i na televiziji, imam puno kontakata

KLJUČNI PODACI
  • Horvat je sinoć posjetio prvu večer CAP-a s prijateljem Nikolom Maurovićem
Piše: B.M.
petak, 21.10.2011. 12:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB Horvat u pregovorima: Možda se nađem i na televiziji, imam puno kontakata

Foto: Borna Čavrag/Index

HORVAT ČAGALJ prometnuo se u pravu zvijezdu. Nakon Big Brothera, Horvat harači svim društvenim događajima, a najčešće ga, barem u domovini, prati prijatelj Nikola Maurović. Sinoć je simpatični Horvat stigao na CAP na poziv prijatelja Marka Grubnića, ali i jer ga jako zanima moda. "Inače me zanima moda. Došao sam vidjeti Rozgu za ELFS-e jer smo privatno dobri i super su bili, baš mi se sviđa", izjavio je Horvat.

"Remene s pištoljem ću sigurno kupiti. Marko je isto tu pa me pozvao, tako da eto. Kad sam bio u Londonu, kupovao sam skuplje, dizajnerske stvari, kroz deset godina se skupilo, nije da mi išta treba pa kupujem samo dvije, tri stvari koje su mi super. Volim modu i radije ću štedjeti i kupiti nešto skuplje nego kupovati bezveze", rekao je Horvat o svojim navikama što se mode i kupovanja tiče.

"U Londonu sam kupovao svaki tjedan, stalno sam bio u shopingu. Ali, kad sam manje pri lovi, onda ne kupujem mjesecima i nije da mi to nešto teško pada. Na par tjedana sam sad u Zagrebu, imam novih kontakata puno i stalno sam na nekim snimanjima i razgovorima. Volio bih raditi PR za neke klubove, to je sad u pregovorima. Vidjet ću, možda se i na televiziji nađem. Big Brother mi je puno koristio, da ga nije bilo, ne bi upoznao puno ljudi, tako da je to super", zaključio je simpatični Horvat.