BB kućom voze taksiji, u nedjelju ulaze novi stanari

KLJUČNI PODACI
  • Taksisti moraju po kući tražiti određenog stanara koji onda postaje njihova mušterija
  • Srpskim medijima smeta što Big Brother govori na hrvatskom
  • U nedjelju će u kuću navodno ući netko iz Srbije i Crne Gore
Piše: A.A.
petak, 18.3.2011. 23:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB kućom voze taksiji, u nedjelju ulaze novi stanari

Foto: vb4.emotion.rs

U KUĆI Big Brothera počela je vožnja taksijima. Ukućani su od "gazde" dobili novi zadatak, Slavica i George, koji su i inače taksisti, sada se svojoj strukom bave i u showu. Big Brother im kaže ime stanara ili više njih koje taksisti što prije moraju pronaći u kući. Tko ih prvi nađe, preuzima ih kao mušterije ili mušteriju. Slavica je zadatak shvatila puno ozbiljnije od Georgea i daje sve od sebe. Dok taksisti izvršavaju svoje dužnosti, ostali stanari se loptaju improviziranom loptom.

Srpski dio Big Brother kuće je primijetio kako im se BB obraća na hrvatskom, a srpski mediji su se počeli baviti statistikom te sa zgražanjem zaključuju kako, osim što u kući ima najviše Hrvata, stanari sada još moraju slušati i ijekavicu. Iz produkcije showa su objasnili da Big Brother govori i na srpskom i na hrvatskom jer se radi o projektu u kojem ima raznih narodnosti, a glas BB-u posuđuje više ljudi, jer show traje 24 sata na dan. BB ne govori na makedonskom i slovenskom zbog problema sa sporazumijevanjem, modulacijom glasa i titlovanjem.

Srpski mediji pišu i kako će u BB kuću u nedjelju ući novi stanari. Na Košutnjak će tako doći jedan jedan stanar iz Srbije i jedan iz Crne gore, koja za sada još nema svog predstavnika u showu.