BB Marijana plače radi kćeri, Nemeševa mama misli da nije zaljubljen u Marijanu

KLJUČNI PODACI
  • Osim što je izjavila da misli da Nemeš nije zaljubljen u Marijanu, otkrila je i kako se njen sin šminka
Piše: T.M.
nedjelja, 10.4.2011. 12:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB Marijana plače radi kćeri, Nemeševa mama misli da nije zaljubljen u Marijanu

Foto: vb4.emotions.rs

NADA NEMEŠEVIĆ, majka Nikole Nemeševića iz Big Brothera, pred kamerama je ispričala zanimljive detalje o svom sinu. "Nikola se šminka. Ne znam da li ste to primijetili, ali on stalno stavlja crnu olovku oko očiju. To mu je faza sada", izjavila je Nada u emisiji "Pozovi Velikog Brata".

U intervjuu za srpski Puls izjavila je i kako misli da Nemeš nije zaljubljen u Marijanu nego da samo misli da je jer je trenutačno ograničenog izbora dok je u kući Velikog Brata. 

Marijani nedostaje kći, pita se da li su joj narasli zubi i kakva joj je frizura

Marijana Čvrljak, koja je zbog svoje bračne nevjere pred kamerama reality showa izjavila da očekuje dokumente za rastavu braka, u subotu navečer u kući Velikog Brata se rasplakala. Izvadila je fotografiju svog djeteta i nije mogla suzdržati emocije. Nakon što su je Radiša i Nikola vidjeli da plače, otišli su je utješiti. Nikoli to nije bilo teško iako je tek nedavno rekao Marijani u lice da je smatra lošom majkom jer je otišla u reality i ostavila svoju curicu. Marijana se pitala kako joj dijete sad izgleda, jesu li joj svi zubi narasli i kako je ošišana.