BB ukućani skulpturama prikazali svoje odnose: Slavica i Radašin između srca stavili sjekiru

KLJUČNI PODACI
  • Ema i Nemeš su napravili jing - jang koji pokazuje da se njihov odnos kreće od velikog neslaganja do uzajamnog poštovanja
  • Bojana, Marijana i Lester napravili su labuda
Piše: I.M.
utorak, 19.4.2011. 10:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB ukućani skulpturama prikazali svoje odnose: Slavica i Radašin između srca stavili sjekiru

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI BB kuće jučer su u sklopu tjednog zadatka dobili dnevni zadatak prilikom kojeg su pokazali izuzetnu kreativnost. Morali su što vjernije prikazati svoj odnos skulpturom od gline. Horvat i Duško, koji su vrlo kompatibilan par, napravili su skulpturu koja pokazuje njihove zajedničke osobine. Mikrofon predstavlja njihovu ljubav prema pjevanju i zajedničke odlaske u ispovjedaonicu. Obojica se i puno smiju, tako da su i svoju skulpturu okrunili jednim velikim osmijehom.

Ema i Nemeš su napravili jing - jang koji pokazuje da se njihov odnos kreće od velikog neslaganja do uzajamnog poštovanja. Slavica i Radašin su napravili dva srca između kojih je sjekira. Bojana, Marijana i Lester napravili su labuda. Nikola i Tamara na svom odnosu zahvaljuju Big Brotheru pa su stoga napravili logo, odnosno BB oko. Soraja i Nirmal imaju dobar odnos zahvaljujući boravku na otpadu pa su napravili skulpturu autobusa i tobogana.

Otkako je počeo novi tjedni zadatak, svi parovi su se polako priviknuli na svoje "druge polovice". Duško i Horvat ne kriju svoje uzajamno poštovanje. Nikola i Tamara su i ranije imali odnos koji je bio na granici prijateljskog i nečeg više, a sad se imaju priliku još bolje upoznati. Bojana, Marijana i Lester se također lijepo slažu, a Soraja i Nirmal kažu kako je otpad zaslužan za njihov dobar odnos te će ga uvijek pamtiti. Slavica i Radašin se unatoč razlikama ne svađaju, a jedini par koji je djelovao neskladno su Nemeš i Ema, ali i oni se sve bolje slažu.