Beckham želi biti glumačka zvijezda

Piše:
nedjelja, 29.2.2004. 16:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Beckham želi biti glumačka zvijezda

NAKON što je u video reklamama za Pepsi nastupio kao kauboj i gladijator, slavni i bogati nogometaš priznao je novinarima da bi rado glumio u akcionim filmovima.

Tvrdi da je spreman za filmskog Supermana jer se i na zelenom travnjaku mora žestoko boriti s protivnicima što ga je često znalo stajati i crvenog kartona.

Vješti kompjuteraši tabloida Sun napravili su Beckhamove fotomontaže s likovima njegovih omiljenih glumaca, a Englezi ne bi bili Englezi da u stilu svog crnog humora nisu prilijepili njegovu glavu čak i na hobita Golluma iz "Gospodara prstenova".

Zbog Davidove ogromne popularnosti mnogi obožavatelji širom svijeta sigurno bi pohrlili u kino dvorane gledati svog ljubimca u nekom filmu, ali on ipak nema dovoljno vremena za snimanje igranog filma, a veliki problem bila bi i njegova ljubomorna supruga Victorija koja bi mu zabranila da pred kamerama ljubi hollywoodske ljepotice.
 
Nakon što je jetseterica Jordan izjavila da će njenog supruga spomenuti u svojoj autobiografiji bogata šminkerica digla je veliku frku i odmah je nazvala "kujom".