Besplatni hosting za vjerske ustanove

Piše:
ponedjeljak, 8.12.2003. 10:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Besplatni hosting za vjerske ustanove

KAO NOVI poticaj razvoju informatizacije vjerskih organizacija Netcro Communications je pokrenuo trajnu akciju besplatnoga smještaja web stranica na Internet kao i drugih pratećih usluga na rok od 12 mjeseci za sve vjerske ustanove i organizacije u Hrvatskoj i široj regiji.

Smještaj web stranica uključuje dvije tehnološke platforme, Windows 2003 i Linux Sun, sa vrlo brzim serverima nove generacije. Sustav je u cijelosti automatiziran tako da je za instalaciju web stranica potrebno svega 3 minute.

Akcija "Besplatni smještaj web stranica na Internet" trajnog je karaktera i sveobuhvatna je (bez obzira da li netko već ima web stranice ili ih tek želi raditi), a nakon isteka beplatnoga perioda, Netcro za nastavak korištenja svojih usluga osigurava najpovoljnije cijene na hrvatskom tržištu.

Važno je napomenuti da kodeks ponašanja na Internetu i korištenja usluga kojega je Netcro usvojio u potpunosti je sukladan moralnim pravilima i pravnim okvirima. Pored toga Netcro od 1. prosinca do konca godine nudi poseban Božićni popust od 20% za sve svoje usluge i sve korisnike. Svi ostali detalji mogu se naći na www.netcro.hr

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije