Big Brother: Stanari glumili klaunove kako bi dobili imunitet, Slavica prva kapetanica kuće

KLJUČNI PODACI
  • U kući Velikog Brata organizirana je prva borba stanara za imunitet te titulu kapetana kuće koju je odnijela Slavica
Piše: T.M.
petak, 18.3.2011. 07:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Big Brother: Stanari glumili klaunove kako bi dobili imunitet, Slavica prva kapetanica kuće

Foto: vb4.emotions.rs

TIJEKOM večeri u kući Velikog Brata održana je prva bitka za imunitet stanara protiv ispadanja. Džordž i Nemeš su, nakon što su se odjenuli u klaunove, obavijestili ostale stanare o zadatku pa su svi, nakon što su se preodjenuli u kostime, otišli u BB borilište. Kandidati nisu bili podijeljeni po grupama već se svatko borio za sebe i svoju titulu kapetana kuće. Nakon nekoliko rundi Slavica Đulejić skupila je najviše bodova i odnijela pobjedu.


Prva runda naziva "Slatka faca" klaunovi su morali dati sve od sebe kako ni nasmijali ukućane. Milan, Džordž i Nemeš bili su najsporiji u tome i morali su napustiti natjecanje. Najbolji je ipak bio Lester koji je odnio svih pet maksimalnih bodova.U drugoj rundi pod nazivom "Vesele muzičke stolice la, la, la" kandidati su se borili kako bi prvi stigli do stolice čim Veliki brat zaustavi glazbu, a stolica je, naravno, bilo manje nego kandidata. U toj igri pobjedu je odnijela Slavica, a prvi su ispali Soraja, Nikola i Dražen.

Treća runda bila je "Ljubi bližnjega svog" ispale su Ema i Marijana, a u četvrtoj rundi "Sakupljanje loptica" dalje su prošli Lester i Slavica, a u finalnoj igri "Ubaci lopticu" pobjedu je odnijela Slavica.