Big Brother: Stanari se obukli za generalnu probu, moguća nova romansa?

KLJUČNI PODACI
  • Stanari BB kuće pripremaju se za generalnu probu "Burleske"
  • Nagađa se da bi moglo doći do nove romanse, jer su Tamara i Nikola stalno zajedno
Piše: N.Š.
subota, 26.3.2011. 18:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Big Brother: Stanari se obukli za generalnu probu, moguća nova romansa?

Foto. vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće naveliko se pripremaju za tjedni zadatak pod nazivom "Burleska". Cijeli su tjedan naporno vježbali, a danas je vrijeme za generalnu probu. Obukli su kostime te se našminkali po licu i cijelom tijelu pa su čekali u dnevnoj sobi da im Veliki brat javi kako je vrijeme za probu. Kostimi su vrlo maštoviti pa je tako Milan obučen u anđela, Ema u pijetla, Radiša je grof Drakula, Nemeš je voditelj programa, a Slavica ima svoju ulogu. Kao što je poznato, ona mora što bolje dočarati ples Dite Von Teese u posebnom kostimu koji je dobila od Velikog brata.

Slavica se cijelo popodne priprema za svoj nastup, dok se ostali ukućani nervozno pokušavaju još jednom popeti na štule te održati ravnotežu na monociklu što nekima, primjerice Rkmanu i dalje ne uspijeva. Upitno je hoće li sutra stanari izvesti svoj zadatak ovako dobro i maštovito kako su obavili šminkanje kojim je Veliki brat jako zadovoljan. Ukoliko ne uspiju, budžet za sljedeći tjedan mogao bi im biti znatno manji što će sigurno utjecati na raspoloženje ukućana.

Stanari smetlišta se cijeli dan odmaraju i raspravljaju o tome tko bi mogao ispasti. Soraja je za ručak kuhala krumpir, a Duško je pohvalio njeno kulinarsko umijeće. Za to vrijeme, u BB kući rađa se nova romansa. Tamara i Nikola nimalo ne skrivaju obostrane simpatije i sve više vremena provode zajedno. Neprestano zajedno šetaju i razgovaraju, a zajedno se i kupaju. Unatoč tome, oboje se ustručavaju pokazati bilo kakve emocije, jer su oboje u vezi, no već su više puta istaknuli da bi se prepustili osjećajima kad bi oboje bili slobodni.