Biografija o Katharine Hepburn od petka u prodaji

Piše:
četvrtak, 10.7.2003. 12:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Biografija o Katharine Hepburn od petka u prodaji KNJIGA, "dijelom biografija, dijelom memoari" o Katharine Hepburn, naći će se od petka, manje od dva tjedna nakon njezine smrti, u prodaji.

"Kate Remembered" napisao je dobitnik Pulitzerove nagrade, biograf A. Scott Berg, koji je upoznao glumicu 1983., kad je imala 75 godina.

Berg je kazao kako je Katharine Hepburn htjela da knjiga bude objavljena nedugo nakon njezine smrti kako bi se ispravile sve netočnosti o njezinu životu objavljene u drugim izdanjima.

"U ovoj je knjizi željela da se nađu barem temelji istine o tome što je doista rekla i mislila o nekim stvrima, a u mnogim slučajevima stvari koje je osjećala nisu smjele biti objavljene prije njezine smrti", kazao je Berg.

Prema autoru, knjiga sadrži nepoznate pojedinosti o dugogodišnjoj karijeri Katharine Hepburn i njezinim vezama sa Spencerom Traceyjem i Howardom Hughesom.

Berg je kazao kako je nekoliko zadnjih odlomaka koje je napisao u posljednjim tjednima njezina života "bilo najteže što je ikada napravio".

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije