Bivši diler Dino Bubičić ipak odlazi na izbor za Mistera svijeta

Piše:
subota, 2.8.2008. 10:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Bivši diler Dino Bubičić ipak odlazi na izbor za Mistera svijeta

MISTER Hrvatske Dino Bubičić prije šest godina je završio u zatvoru zbog dilanja droge, što nitko nije znao kad je proglašen Misterom Hrvatske. Nakon što se sve otkrilo, Direkcija za izbor se konzultirala s direkcijom svjetskog izbora te su zaključili kako će Dino bez obzira na vrijeme provedeno u zatvoru i razlog zbog kojeg se to dogodilo ipak biti predstavnik Hrvatske na svjetskom izboru.

Riječanin se pokajao gotovo do suza na izvanrednoj novinarskoj konferenciji koja je sazvana kako bi se utvrdilo činjenično stanje, te kako bi se javnosti jasno dalo do znanja da je Dino svjestan svojih propusta u životu "koja je čučanjem u zatvoru dobrano platio". "Snosio sam sve posljedice za učinjeno djelo. Nakon uhićenja sam postao svjestan svega što sam napravio, pokajao sam se i odslužio svoju kaznu." Tom se prilikom medijima obratila i Maja Šostar, vlasnica licence za izbor Miss i Mistera Hrvatske.

"Nikad se u povijesti nije tražila potvrda o kažnjavanju"

"Iznenađena sam činjenicama koje su jučer isplivale na površinu. Nitko iz Direkcije nije znao što je Dino radio u prošlosti i nikada se u povijesti izbora za Mistera Hrvatske nije tražila potvrda o kažnjavanju. U ovom trenutku nikakvu odluku neću donijeti, već ćemo pričekati da se utvrde činjenice, konzultirati ćemo se s Direkcijom Izbora za Mistera svijeta i nakon toga ćemo vam priopćiti što smo odlučili". Naposljetku je odlučeno kako će Dino Bubičić sljedeće godine stajati uz bok ostalim Misterima i boriti se za titulu najljepšeg.

L.V.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije