Brad izgubio glavu i brak zbog Angelinine vruće haljine

Piše:
ponedjeljak, 30.5.2005. 19:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Brad izgubio glavu i brak zbog Angelinine vruće haljine

NIJE NI čudo, ako pogledate njene fotografije iz njihovog zajedničkog filma "Mrs. and Mr. Smith". Za tu se ulogu hollywoodska ljepotica preobrazila čak i u kurvu, pa se u pojedinim scenama pojavljuje u minijaturnoj crnoj PVC haljini, u kojoj, složit ćete se, izgleda više nego opasno.

Ta činjenica pomogla joj je da besprijekorno oživi ulogu plaćenog ubojice koju igra u filmu. Njezin suprug, Mr. Smith, također se bavi istim poslom, no to uspješno skrivaju dok ne dobiju zadatak da ubiju jedno drugog. Tada radnja postaje sve zanimljivija, kao i odnos Angeline i Brada.

 

U stvarnom životu oni i dalje negiraju bilo kakvu međusobnu vezu, iako se već dugo nagađa kako je upravo Angelina razlog bračnog kraha Brada i njegove, sad već bivše supruge, Jeniffer Aniston.

Četrdesetjednogodišnjeg glumca paparazzi su uhvatili na plaži kako se veselo igra s Angelininim sinom Maddoxom. S obzirom da je preljepa glumica ranije spominjući idealnog muškarca navela da treba biti prvenstveno prijatelj njenog djeteta, nije teško zaključiti kako upravo Brad ima najviše izgleda da to postane.