Brad "Savršen učenik" Renfro uhićen pred kamerama

Piše:
subota, 24.12.2005. 17:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Brad "Savršen učenik" Renfro uhićen pred kamerama

KADA su undercover detektivi losanđeleske policije jučer pozvali pripadnike medija da svjedoče jednoj od njihovih sting operacija u sirotinjskoj četvrti Los Angelesa, nisu ni sanjali da će im akcija dobiti daleko veći publicitet nego što je to itko bio očekivao.

Akcija je motivirana velikim porastom smrtnih slučajeva u oblasti zvanoj "Heroin Alley", koja se nalazi blizu samog centra Los Angelesa, te u koju često zalaze ovisnici iz drugih, udaljenijih dijelova grada, u potrazi za jeftinom i lako dostupno drogom. U ponedjeljak, tri dana prije akcije, zabilježena su tri smrtna slučaja koji se pripisuju heroinu, a među njima se našla i 75-godišnja žena.

U četvrtak su policajci, preobučeni u ulične dilere, potencijalnim mušterijama nudili paketiće s lažnim heroinom. Ukoliko bi netko pristao na kupnju, ubrzo bi bio uhićen i poslije optužen za pokušaj posjedovanja ilegalne supstance.

Prilikom akcije je zabilježeno 14 uhićenja. Mediji, koji su dovučeni s ciljem da obeshrabre narkomane od posjeta "Heroin Alleyu", su na svoje veliko iznenađenje među uhićenima prepoznali i Brada Renfroa, mladog holivudskog glumca čija filmografija uključuje popularne i hvaljene filmove kao što su Klijent, Savršen učenik, Svijet duhova i Nasilnik.

Renfrou ovo nije prvi sudar sa zakonom. Godine 1998. bio je uhićen zbog posjedovanja kokaina i marihuane, 2001. je bio uhićen zbog nedozvoljene konzumacije alkohola, a 2002. je ulaskom u program odvikavanja od alkohola izbjegao kaznu zbog vožnje u pijanom stanju.

Renfro je sinoć pušten iz zatvora uz kauciju od 10.000 US$. Pred sudom će se pojaviti 30. prosinca.

D.A.


Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije