Britanija: Ovčarki iz trbuha operacijom izvađeno 28 loptica za golf

Piše:
subota, 24.4.2004. 04:19
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BRITANSKI su veterinari iz trbuha njemačke ovčarke čiji je vlasnik barmen u kafiću na jednom golfigralištu u sjevernoj Engleskoj, operativnim zahvatom izvadili 28 golf loptica, izvijestio je u petak Daily Mirror.

"Kad je dovedena, nismo je trebali ni slati na rendgensko snimanje jer je joj je trbuhu zveckalo, a palpacijom smo pretpostavili da je riječ najvjerojatnije o lopticama za golf", rekao je dr. John Ford koji je zajedno s još jednim kolegom operirao Libby. "Jedino čemu se nismo nadali bio je toliki broj loptica. Nisam mogao vjerovati da u želudac jednog psa može stati 28 loptica", rekao je Ford.

Libbyin vlasnik 47-godišnji Mike Wardrop koji radi u manchesterskom golf klubu Didsbury te u njegovoj blizini živi, novinarima je kazao kako svoju 18-mjesečnu ljubimicu onamo svakodnevno vodi u šetnju. "Veterinari su mi vratili sve loptice. Malo su izgubile boju, ali su u dobrom stanju, pa će ih moći koristiti početnici", rekao je Wardrop, dodavši kako će nastojati obučiti Libby da ubuduće ne konzumira loptice za golf.