Britanske kladionice: Charlesova ženidba, novi izgled M. Jacksona

Piše:
petak, 20.12.2002. 14:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britanske kladionice: Charlesova ženidba, novi izgled M. Jacksona ŽENIDBA princa Charlesa i Camille Parker-Bowles, nova preobrazba lica Michaela Jacksona, povratak Elvisa Presleyja britanska kladionica William Hill u četvrtak je objavila godišnji popis mogućih događaja u 2003.

Brak budućeg britanskog kralja s njegovom dugogodišnjom ljubavnicom nudi se u okladi u odnosu 8:1, što je ništa u usporedbi s mogućom zaradom u slučaju da se tijekom iduće godine Michael Jackson odluči na potpunu rekonstrukciju glave, ili da se konačno ipak pronađe kralj rock-and-rolla Elvis Presley, za što ćete na jednu uloženu dobiti čak 500 funti.

No u zemlji u kojoj je klađenje nacionalni sport, jasno je da William Hill sportašima daje posebno mjesto.

Tako izbornik britanske nogometne reprezentacije Sven Goran Ericsson nudi čak dvije mogućnosti za klađenje - u slučaju da napusti mjesto izbornika kladioničarima se nude četiri za jednu uloženu funtu, a omjer za slučaj njegove ženidbe mnogo je veći - 12 prema 1.

Unatoč činjenici da se majka tek oporavlja od rođenja drugog sina u rujnu, kladionici Hill se nimalo nevjerojatnim ne čini da jedan od najpoznatijih britanskih bračnih parova - David i Victoria Beckham - iduće godine dobije još jedno dijete, budući da je na tu mogućnost ponudio omjer 5:1.

A izgledi da tenisačica Serena Williams osvoji još jedan Grand Slam (7:1) Britancima se čine mnogo većima nego da američka pjevačica Britney Spears zatrudni (10:1)...