Britney kupila Porsche bivšem suprugu

Piše:
četvrtak, 8.1.2004. 08:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney kupila Porsche bivšem suprugu JASON ALEXANDER na kraju nije ni loše prošao jer je za dva dana braka s pop zvijezdom zaradio sportski autić koji će ga podsjećati na ludo vjenčanje u Las Vegasu.

Britney mu se na taj način odužila jer njen prijatelj iz djetinjstva nije ni pokušao "naplatiti" njihov kratki bračni izlet iz kojeg je mogao izvući priličan komad njenog bogatstva.

U međuvremenu novinari tabloida su u njihovom rodnom Kentwoodu otkrili Jasonovu djevojku Corrie s kojom se zabavljao pet godina.

Zgodna cura bila je predvodnica navijačica gimnazijskog ragbi tima u kojem je igrao Jason i vjerovatno je očekivala da će se njih dvoje jednog dana oženiti.

Zbog toga je doživjela pravi šok kada je na televizija ugledala vijest da se "njen dragi" iznenada vjenčao s Britney i oporavila se tek nakon saznanja da je riječ o običnoj "šali".

Tko zna da li će se Jason u svojem novom Porscheu vratiti staroj ljubavi jer sada je zbog iznenadne popularnosti sigurno postao meta svih djevojaka u rodnom gradu.