Britney: Nema više golotinje!

Britney: Nema više golotinje!

IAKO je u zadnje vrijeme Britney osvanula na naslovnicama nekoliko časopisa u vrlo malo odjeće, te izvela tri striptiza pjevajući po njujorškim klubocima, princeza popa najavila je kako je s golotinjom - gotovo.

Njezine zadnje izazovne fotografije objavljene su u časopisu Esquire, za koji se Britney slikala samo u puloveru i cipelama s visokom potpeticom, a kako je taj foto-session izveden, Britney je objasnila novinarima Newsweeka.

"Osjećala sam se jako čudno kad smo snimili te fotografije" - izjavila je Britney, pa dodala: "Bila je to stvar trenutka. Sjedila sam tamo i pila Red Bullove, a kad sam ih popila osam, ustala sam i rekla "Idemo to napraviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, sad sam naučila svoju lekciju i nećete me vidjeti takvu neko vrijeme. Mislim da sam prešla preko toga. Ne mislim da je to nešto prljavo ili neukusno, ali te fotografije zaista puno otkrivaju i ne bih željela da se moje dijete, kad će imati 21 godinu, tako oblači" - objasnila je Britney svoju odluku.

Dokle će trajati ta odluka, nismo baš posve sigurni, naročito ako se uzme u obzir da će uskoro Britney objaviti novi album kojemu će trebati dobra reklama, a svi ionako dobro znamo što se u svijetu showbiza najbolje prodaje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara