Britney: Nisam djevica već tri godine

Piše:
srijeda, 9.7.2003. 09:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney: Nisam djevica već tri godine PROTEKLIH mjeseci popularna pjevačica punila je novinske stupce neprikladnim ponašanjem: alkohol, cigarete i ispadi u javnosti po čemu se dalo naslutiti kako možda i nije istina ono što je cijelo vrijeme tvrdila. Napokon je stigla i potvrda: Britney priznaje kako nije više djevica.

Pjevačica koja je svoj imidž temeljila na "nevinosti", te tvrdila kako se prije braka neće "seksati", izjavila je kako je spavala s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom.

Razlog tom činu bio je vrlo jednostavan: pjevačica je mislila kako je "on njen princ na bijelom konju".
Justin i Britney poznaju se od ranih devedesetih kada su nastupili u Mickey Mouse Show-u, oboje su bili tinejdžerske zvijezde, pa se tako i razvila njihova ljubav.

S 18 godina Britney se prepustila Justinovom zagrljaju i izgubila svoju nevinost. Justin je nakon toga sve priznao u showu Barbare Walters, što mu Britney nikad neće oprostiti.

Treba li joj vjerovati kada tvrdi kako je samo s njim spavala?

Navodna veza s Colinom Farrellom završila je po njenim riječima samo na poljupcu. Britney smatra Colina najpoželjnijim muškarcem na svijetu, ali opovrgava da je s njim održavala vezu.

Priznaje da već dugo nije imala dečka i da bi željela napokon nekoga upoznati tko ju ne bi razočarao kao Justin.