Britney Spears i Robbie Williams iznose istinu o sebi

Piše:
četvrtak, 26.6.2003. 15:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney Spears i Robbie Williams iznose istinu o sebi

NOVINARI tabloida često izmišljaju tračeve o slavnim osobama pa one osjete potrebu da ispričaju sve o sebi.

Ponekad tako otkriju tajne za koje ni žuti tisak nije znao. Američka pjevačica povjerila se jednom magazinu, a slavni Englez čak je odlučio napisati autobiografiju.

Britney je razjasnila sve nejasnoće o svojoj vezi s Justinom Timberlakeom i objasnila da je jedini razlog prekida bila činjenica da su oboje bili prezaposleni, a nikako priče da ga je ona varala. Opovrgnula je šaputanja da se želi pomiriti s njim, ali tvrdi da još nema novog dečka.

Lažima je proglasila svoje navodne veze s glumcem Colinom Farrelom i pjevačem Fredom Durstom te izjavila kako su joj to samo prijatelji s kojima nije završila u krevetu. Kada će se jednog dana udavati, tražiti će supruga poput Toma Hanksa koji je pravi obiteljski čovjek, a u obzir bi došao i tip kakav je Brad Pitt.

O svojoj "nevinosti" nije željela govoriti, ali je rekla kako sto posto nije lezbijka. Priznala je da je probala droge, ali danas uzima samo Red Bull i popije koji koktelčić. Ne smeta joj što Justin izlazi s Christinom Aguilerom "koja joj je prijateljica iz mladosti" jer se među njima rodila kemija, ali je jako ljuta što je njen bivši dečko u spotu za pjesmu "Cry Me A River" koristio njenu dvojnicu i pjevao kako ga ona vara.

Na engleskom superstaru mnogi pokušavaju zaraditi lovu pa je već objavljeno nekoliko njegovih biografija za koje on tvrdi da nemaju veze s istinom. Zbog toga je odlučio sam opisati svoj dosadašnji život, otkriti kako se riješio ovisnosti o drogi i alkoholu i ispričati istinu o svojim ljubavnim vezama.

Knjiga će biti ilustrirana fotografijama koje je sam snimio jer je poznato da svuda nosi digitalnu kameru.