Britney uzvratila udarac Kylie

Piše:
ponedjeljak, 8.3.2004. 14:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney uzvratila udarac Kylie

NAKON što ju je starija australska kolegica napala zbog "prelaženja svih granica" u seksi video spotu za "Toxic" mlada Amerikanka upravo je tom pjesmom osvojila vrh engleske top liste, a Kylie se morala zadovoljiti tek petim mjestom.

Spot u kojem se Britney pojavljuje u prozirnom trikou prekrivenom dijamantima koji bi trebali sakriti njena najintimnija mjesta već je doživio kritike dežurnih moralista koji su uspjeli pomaknuti njegovo prikazivanje na vodećim glazbenim televizijskim postajama u kasne večernje sate.

Lakomislena u privatnom životu, nesuđena glumica tako je pronašla recept za obnavljanje svoje pjevačke karijere u kojoj je do sada zaradila stotinjak milijuna dolara, a novim hitom račun i honorari od reklama još će se povećati.

Trebalo joj je pune četiri godine da nakon pjesmice "Oops..I Did It Again" ponovo stigne do samog vrha s kojeg može podsmjehom promatrati Kylie i "veliku prijateljicu" Christinu Aguileru kojoj može biti zahvalna što joj je pokazala kako se seksi spotovima osvaja publika.