Bucke ili anoreksičarke, pitanje je sad

Piše:
petak, 21.5.2004. 19:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

DOK SE "obične" žene godinama muče s viškom odnosno manjkom kilograma, slavne glumice i pjevačice nerijetko mijenjaju izgled maltene preko noći. Koliko različito takve žene zaista mogu izgledati, pokazat ćemo serijom fotografija.

Jedan od boljih primjera neodlučnosti slavnih između bucmastog i anoreksičnog izgleda je bivša pjevačica Spice Girls, Geri Halliwell. Još u vrijeme dok su Spice Girls harale vrhovima top list, Geri je bila "ona bucmasta spajsica". Kako izgleda danas, provjerite na priloženoj fotografiji.


Geri Halliwell

Manekenka Sophie Dahl, koja je svojevremeno šokirala englesku javnost izazovnom reklamom za parfem Opium, uvijek je slovila za damu bujnih oblina. No, Sophie je u mladosti imala problema s depresijama i anoreksijom, ako je suditi prema priloženim fotografijama, još se ne može odlučiti kako želi izgledati.


Sophie Dahl

Zvijezda filma "Titanic", Kate Winslett, još je jedna u nizu slavnih žena čiji se izgled drastično mijenjao u kratko vrijeme. Donja fotografija prikazuje Kate u 1993. odnosno 1996. godini.


Kate Winslett