Cameron Diaz želi spriječiti objavljivanje svojih starih fotografija

Piše:
srijeda, 16.7.2003. 12:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Cameron Diaz želi spriječiti objavljivanje svojih starih fotografija GLUMICA Cameron Diaz pokušat će sudskim putem zabraniti objavljivanje njezinih fotografija, snimljenih prije više od deset godina, no još se ne zna što je to na fotografijama što glumica želi sakriti.

Glumičin glasnogovornik izvijestio je da je Diaz podigla tužbu zbog fotografija koje je kao manekenka snimila na privatnom setu, te je najavio da će se provesti istraga protiv losangeleskog fotografa koji je pokušao prodati fotografije.

Zvijezda filma "Charlijevi anđeli" tvrdi da je njezin potpis na ugovoru kojim dopušta za objavljivanje fotografija bio krivotvoren i da ona nikada nije dala dozvolu da se one objave.

Jane Robison, glasnogovornica losangeleskog Okružnog odvjetničkog ureda, potvrdila je da su u domu fotografa Johna Ruttera pronađeni dokazi o tom slučaju.

Glasnogovornik američke glumice i Rutter nisu bili dostupni za izjave i objašnjenja o kakvim je fotografijama riječ, no zna se samo da su snimljene prije nego što je Cameron Diaz postala slavna.

Cameron Diaz, 30-godišnja glumica iz Kalifornije, proslavila se 1994. u filmu "Maska", u kojem je glumila s Jimom Carreyem.