Casanova s interneta spavao s 200 žena

Piše:
srijeda, 17.11.2004. 15:12
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Casanova s interneta spavao s 200 žena USPRKOS svojih 55 godina umirovljeni rudar Clive Worth iz engleskog Pontyatesa uspio je zavesti brojne žene putem web agencije koja spaja osamljene ljude.

Nakon što su se žene koje su spavale s njim i nakon toga bile odbačene žalile kompaniji www.DatingDirect.com ova ga je nakon pet godina izbacila iz svog brojnog članstva od 1.5 milijun osamljenika koji traže partnere za stalnu vezu i brak.

Worth se žali na njihov postupak i brzo će potražiti novu internet agenciju jer se ovim "poslom" namjerava baviti do svoje osamdesete godine.

Prvo je izjavio novinarima da je "Mick Jagger za njega obična nula" i branio se da nikako nije mogao pronaći idealnu ženu za sebe.

U jednu se, navodno, jako zaljubio ali ga je nervirala njena želja da u krevetu zajedno spavaju s njenim mačkama.

Dobro se slagao i s jednom policajkom koja ga je sama napustila jer su ga na njihovim sastancima na mobitel znale zvati i desetak žena.

Otkrio je da je njegov trik u osvajanju žena jako jednostavan jer šalje isti e-mail na trideset adresa i uvijek dobije bar tri odgovora od žena koje ga žele upoznati.