Catherine Zeta-Jones tužila striptiz klub

Piše:
utorak, 26.10.2004. 17:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Catherine Zeta-Jones tužila striptiz klub GLUMICA Catherine Zeta-Jones pokrenula je proces protiv jednog malog striptiz kluba u Nevadi kojeg optužuje da je bez njezine dozvole upotrijebio njezinu fotografiju za reklamnu kampanju na svojoj internet stranici, doznaje se u ponedjeljak iz sudskih izvora.

Engleska glumica, dobitnica Oscara za sporednu žensku ulogu 2003. u filmu "Chicago", žali se što je njezina slika "upotrijebljena na brojnim internetskim stranicama" kluba "The Spice House".

Prema tužbi uloženoj prošlog tjedna, fotografija glumice se pojavljuju na nekoliko stranica na kojima se nalaze i fotografije "djelomično obnaženih žena u raznim eksplicitnim seksualnim pozama".

Glasnogovornik kluba Kent Wallace je rekao da je fotografija povućena čim su dužnosnici kluba 22. listopada 2003. doznali da se radi o slavnoj glumici, te je precizirao da su predstavnici glumice o tome informirani.

Vlasnici kluba su "šokirani" da je supruga Michaela Douglasa pokrenula proces protiv njih, jer im se činilo da je afera riješena prije godinu dana, dodao je.