Charles i Camilla planiraju posjet SAD-u

Piše:
ponedjeljak, 11.4.2005. 16:16
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Engleski princ Charles i njegova nova supruga Camilla posjetit će, u sklopu svog prvog putovanja u inozemstvo, Sjedinjene Države, tradicionalni "Dianin teritorij", piše The Times u ponedjeljak.

Analitičari misle da će putovanja u inozemstvo kao i Camillina prisutnost prilikom Charlesovih domaćih obveza imati za cilj skupljanje simpatija za par.

Charles i Camilla imali su ponekad vrlo "buran" odnos s britanskim tiskom i javnosti. Simpatije prema pokojnoj princezi Diani još su jake, a Charlesova izvanbračna afera dok je bio u braku s "princezom srca" svima je trn u oku.

Camilli prigovaraju nedostatak ukusa u odnosima s javnošću kakav je imala Diana. "Camilla je nervozna i nedostaje joj izdržljivosti, ona je prestravljena kada je u javnosti", kazao je privatni prinčev tajnik Charles Bolland. On je dodao i kako sumnja da će Camilla sudjelovati u dobrotvornim akcijama. "Jako mi je draga, ali je strašno lijena", rekao je Bolland.

Kraljevski par je trenutačno u Škotskoj na medenom mjesecu, a Camilla je novinarima priznala kako je mislila da se ona i Charles nikad neće vjenčati. "Mislila sam da nikad nećemo uspjeti", kazala je za Daily Mirror.

No, vojvotkinja od Cornwalla progovorila je i o samom vjenčanju, rekavši kako je to bio "prekrasan dan".

(Hina) xbis ydgk

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije