Cheryl Cole i Derek Hough se vratili s "odmora iz snova"

Piše:
ponedjeljak, 21.6.2010. 13:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Cheryl Cole i Derek Hough se vratili s "odmora iz snova"

Tekst: I.M.
Foto: JLP

CHERYL COLE i njen novi dečko Derek Hough vratili su se s "odmora iz snova". Cheryl je danas viđena na londonskom aerodromu Heathrow, a njen prijatelj je otkrio britanskim tabloidima: "Sjajno se provela. Impresionirana je Derekovim ukusom i voli s njim provoditi vrijeme. Derek je nasmijava i s njim se provodi kao nikad do sada".

Podsjetimo, Derekov očuh Aaron Nelson prije nekoliko dana je potvrdio da su uskoro bivša supruga nogometaša Ashleyja Colea i plesač u tajnosti otputovali na romantični odmor. Nelson je rekao da se Derek želio sa svojom novom ljubavi malo maknuti od svih te dodao: "Otišli su na jedno jako egzotično, pitoreskno mjesto, i bit će to sjajan odmor za njih dvoje. Biti će to jedan od onih romantičnih odmora iz snova na kakve se ide na početku veze. Derek je totalno zaljubljen u tu curu i želi s njom provoditi što je više moguće vremena".

Par je s londonskog aerodroma Heathrow poletio prema Africi, ali ne u Južnoafričku Republiku gdje se odigrava svjetsko nogometno prvenstvo, već u Tanzaniju. Na taj su se put navodno odlučili nakon što je lijepa pjevačica ispričala Dereku da se zaljubila u to područje prilikom svog humanitarnog penjanja na Kilimandžaro prošle godine.