Dao joj auto i dijamant: Hugh Hefner borio se s Crystal Harris za skrbništvo nad psom Charliejem

KLJUČNI PODACI
  • Hugh Hefner ispričao je kako se sa bivšom zaručnicom Crystal Harris svađao oko psa Charlijea, no na kraju mu ga je ipak vratila
Piše: B.M.
utorak, 27.12.2011. 14:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dao joj auto i dijamant: Hugh Hefner borio se s Crystal Harris za skrbništvo nad psom Charliejem

Foto: JLP

HUGH HEFNER napravio je popriličnu grešku kada je zamalo oženio 25-godišnju zečicu Crystal Harris. Ona je otkazala svadbu pet dana prije velikog datuma, no zadržala je skupi zaručnički prsten te Bentley koji joj je darovao bogati Hefner. Osim toga, odbjegla nevjesta željela je dobiti i njihovog psa Charlieja. Iako je prvotno odlučeno da psić ostaje kod Hugha, Crystal se pobunila te svađala oko stalnog skrbništva nad psom. "Oboje ga volimo. Rekao sam joj da neka zadrži prsten i auto, a meni onda dopusti da zadržim psa", izjavio je Hefner za People.

Nakon propalih zaruka, Crystal je izjavila da je svemu kriv loš seks, a Hugh nadodao da su ostali dobri prijatelji i poslije prekida. Detalje njihove veze nije otkrivao te je u svemu ostao gospodin. Ubrzo nakon što se odselila sa luksuznim automobilom i prstenom, Crystal se vratila kako bi Hughu ipak dala psića. "Crystal je donijela Charlieja nazad jer smatra da će kod mene biti sretniji. Cijenim to, zaista mi je jako nedostajao", napisao je Hefner na Twitter.