David Beckham izvodio šale na vlastiti račun

David Beckham izvodio šale na vlastiti račun
BOGATI šminker dokazao je da nije neka napuhana zvijezda već i veseli mladi čovjek koji se zna dobro zafrkavati, čak i na vlastiti račun.

Prilikom "Fast Showa" Rona Menagera našalio se na račun svoje navodne seksi afere s bivšom osobnom tajnicom Rebeccom Loos koja ga je optužila za stalno slanje seksualnih poruka, pa je stalno prekidao razgovor s voditeljem gledajući u svoj mobitel uz komentar "evo još jedne poruke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako mu mnogi zamjeraju da za jednog macho nogometaša ima previše visok ženski glasić David je tijekom showa udisao helij kako bi potpuno piskutao u mikrofon.

U tako otkačenom stilu i Ron je završio razgovor riječima "Hvala ti, Davide. Ti si obiteljski čovjek, suprug, Don Juan ,glupan, peder, bijeli i crni čovjek, foto model i nogometaš".

Beckham je sa suprugom trebao nastupiti i u čuvenom američkom noćnom show programu Jaya Lenoa, ali je to otkazao u posljednji čas zbog romantičnog odmora sa suprugom u Maroku, pa je voditelj umjesto njega pred televizijske kamere doveo morske lavove iz poznatog Seaworlda
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara