Debbie Harry: Kao tinejdžerica bila sam ludo zaljubljena u Marilyn Monroe

KLJUČNI PODACI
  • Debbie je rekla da su joj se sviđale sve holivudske plavuše, a Marilyn posebno
  • Svjesna je svoje biseksualnosti od tinejdžerstva
Piše: T.M.
srijeda, 27.4.2011. 17:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Debbie Harry: Kao tinejdžerica bila sam ludo zaljubljena u Marilyn Monroe

Foto: JLP

PJEVAČICA legendarnog novovalnog benda Blondie, 65-godišnja Debbie Harry u jednom je intervjuu priznala kako je tijekompuberteta bila zaljubljena u neke poznate dame, a posebno u Marilyn Monroe. "Privlačile su me sve holivudske plavuše. Marilyn Monroe, Jane Mansfield... Jesu li mi se zaista sviđale? Da, ima nešto biseksualnosti u tome", rekla je.

Debbie, koja je poznata po svom aktivizmu za prava biseksualnih, homoseksualnih, transseksualnih i transrodnih osoba,  otvorila je svoje srce i još priznala: "To je definitivno dio djevojačke kemije. Mi svi gledamo jedni na druge u seksualnom smislu. Naravno da je ponekad i riječ o imitaciji - kad kažemo da netko ima lijepu kosu ili dobro dupe, ali tu postoji i ona neka želja. Ja sam otvorena i liberalna osoba, kao što već dobro znate".

Osim na poznate žene, Debbie je bila zaljubljena i u neke poznate muškarce poput Ringa Starra iz Beatlesa. "Ringo se činio kao onaj sretni momak u grupi. Ono na čega sam ja pala bile su krupne, duboke i vesele oči", zaključila je.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije