DJ Fresh Jay i D´Knock vas pozivaju: Šaljite svoje glazbene uratke i možda vas uvrste na kompilaciju

KLJUČNI PODACI
  • Urbani zvuk i Liveinthemix music su u kontaktu sa stranim izdavačima i distributerima te na taj način pjesma koja se istakne dobiva mogućnost da je preuzme neki veći strani label
  • Index.hr će ekskluzivno objaviti odabrane songove te premijerno predstaviti kompilaciju
Piše:
četvrtak, 13.10.2011. 09:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

DJ Fresh Jay i D´Knock vas pozivaju: Šaljite svoje glazbene uratke i možda vas uvrste na kompilaciju

Foto: Press fotografija

LIVEINTHEMIX MUSIC predstavlja novi projekt koji će uskoro doživjeti promociju u hrvatskoj i inozemstvu. Radi se o autorskoj DJ glazbenoj kompilaciji na kojoj će gostovati hrvatske i inozemne zvijezde. Stilski koncept kompilacije je moderni house, dance i electro, a izvršnu produkciju potpisuju. DJ Fresh Jay i Darko Juranović D'Knock. Šaljite im svoje glazbene uratke (detalju i link za slanje nalaze se OVDJE), a njihov tim ljudi u kojem su D`Knock, DJ Fresh Jay, DJ Blacksoul, DJ Kosta Radman i Zvonimir Dusper-DUS odlučit će i odabrati dvije pjesme za kompilaciju. Odabrane pjesme na taj način automatski dobivaju domaću i svjetsku promociju. Bitno je naglasiti da će odabrani biti kontaktirani od strane predstavnika Liveinthemix music labela i to u vrlo kratkom roku.

Znači, uploadajte trackove na Soundcloud pomoću ovog linka i upišite svoju e-mail adresu. Vremenski rok za slanje pjesama je do 1. studenog. Uključeni su svi distribucijski kanali - Beatport, I-tunes, Juno itd. Osim toga, Urbani zvuk i Liveinthemix music su u kontaktu sa stranim izdavačima i distributerima te na taj način pjesma koja se istakne dobiva mogućnost da je preuzme neki veći strani label. Index.hr će ekskluzivno objaviti odabrane songove te premijerno predstaviti kompilaciju.