Dolores Lambaša snimila duet s Amirom Kazićem Leom

Piše:
srijeda, 28.10.2009. 12:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dolores Lambaša snimila duet s Amirom Kazićem Leom

Tekst: I.M.L.
Foto: Index (Arhiva)

DOLORES LAMBAŠI izgleda nisu dovoljni samo glumački uspjesi pa se odlučila okušati i u pjevačkim vodama. Snimila je duet s bosanskohercegovačkim pjevačem Amirom Kazićem Leom, prenosi Stars. Javnost je već imala priliku čuti Lambašine glasovne sposobnosti jer se natjecala u showu "Zvijezde pjevaju" u duetu s Giulianom, ali se baš i nije proslavila.

Zanimljivo je da i bivša ljubav Josipa Radeljaka, Vlatka Pokos, također pliva u pjevačkim vodama. Vlatka nam je nedavno rekla da intenzivno radi na novom albumu i singlu pa će nekima biti jako zanimljivo pratiti čija će pjesma biti uspješnija. Dolores i Leo viđeni su prije nekoliko dana na zagrebačkoj špici kako piju kavu i slušaju iPod, a prije nego se našla s novim kolegom i prijateljem, Lambaša se prošetala sa svojim dragim, Dikanom Radeljakom.

Za svoju glumu u filmu "Vjerujem u anđele", redatelja Nikše Sviličića, Dolores je dobila brojne pohvale, sada preostaje vidjeti kakav će uspjeh postići njezin pjevački put te hoće li zbog njega odustati od holivudskog sna.