Drugi "Tribute to Dino Dvornik" 20. veljače u zagrebačkom Boogaloou

Piše:
ponedjeljak, 8.2.2010. 08:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Drugi "Tribute to Dino Dvornik" 20. veljače u zagrebačkom Boogaloou

Tekst: A.M.

NAKON velikog koncerta "Tribute to Dino Dvornik" održanog u Splitu prošlog ljeta, 20. veljače 2010. u klubu Boogaloo održat će se još jedan koncert "Tribute to Dino Dvornik". Bend je sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika koji su intenzivno surađivali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog hrvatskog kralja funka. Na koncertu će biti izvedeni svi najveći Dinini hitovi, uključujući i one sa zadnjeg albuma.

Sastav benda

Na bubnju je Damir Somen, jedan od najboljih hrvatskih bubnjara koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te je s njima snimio i kultni album "Live in Munchen", na klavijaturama Gojko Tomljenović, vrhunski klavijaturist koji je također svirao na kultnom albumu "Live in Munchen", a inače je i dugogodišnji suradnik Josipe Lisac i The Bastardza.

Gitara - Zoran Jager, JEX-gitarist kultne grupe Bastard Bas, te Alen Svetopetrić, jedan od naših najboljih basista i glavni član grupe Protokol, vokal - Mario Huljev, pjevač grupe Protokol. Kao gosti na koncertu nastupit će Ivica Premelč - saks, Željko Banić Bane - Songkillers, Nikola Marjanović i grupa Sane, Las Balkanieras kao predgrupa i Mc Coco.

Cijena karte

Cijena karte je 45 kuna, a na dan koncerta 60 kuna. Pretprodaja: klub Boogaloo (Ulica Grada Vukovara 68), Aždaja (Gajeva 17), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Punkt 13 (Ilica 24), Kovač (Masarykova 14).