Enrique priznao da ima mali penis

Enrique priznao da ima mali penis
POPULARNI pjevač naslijedio je imidž latino ljubavnika od svog oca koji je spavao sa stotinama žena, a mnogi mu zavide na vezi s najseksi sportašicom svijeta Annom Kournikovom.

Zlobnici će se sada smijati jer se Enrique odbio  za naslovnicu svog novog albuma slikati bez odjeće uz priznanje "da nema što pokazati".

Sigurno se i malo našalio svojom izjavom da "ima najmanji penis na svijetu, ali da ima i najveći to ne bi značilo da će dobro prodavati svoje pjesme".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anna sigurno ima dobro mišljenje o njegovoj muškosti i ljubavnim sposobnostima jer je nakon prvih seksi scena u njegovom video spotu mnogo puta uhvaćena od paparazza na javnim mjestima kako "jaši" na svom ljubavniku.

Nedavno se Britney Spears izjadala da i njen neprežaljeni bivši dečko Justin Timberlake nije baš obdaren muškošću, a veliki filmski zavodnik Colin Farrell sam je izjavio da ima mali penis.

Suprotno od njih George Clooney može se pohvaliti da je "velika" zvijezda u svakom pogledu, pa treba povjerovati njegovoj izjavi da je do sada odveo u krevet bar tisuću žena.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara