Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja: Postani i ti Fattakin!

Piše:
utorak, 9.3.2010. 11:51
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja: Postani i ti Fattakin!

Tekst: J.A.

IMAŠ li predstavu, performance, plesnu točku, recitaciju, solažu, ekshibicionističku blamažu, skandal, torturu, kulturni šok, aktivistički prosvjed ili punk-rock? Ne budi lijen jer i ti možeš biti Fattakin.

Naime, od 20. do 23. svibnja traje FAKI, Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja, neprofitan kazališni festival s naglaskom na subverzivne kazališne marginalce. Organizira ga već 13 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar.   

Sve što trebate napraviti jest ispuniti prijavnicu do 21. ožujka. Preostala tri koraka da FAKI-a: precizno ispuni i isprintaj 3 formulara za prijavu, pripremi video/photo materijal na CD/ DVD te sve zajedno pošalji poštom. Ostale informacije te razvoj događanja pratite na www.attack.hr/faki.

Svi programi su besplatni, festival ne ostvaruje profit i svi prihodi namijenjeni su ispunjavanju financijskog plana koji je u naprijed definiran. FAKI ovisi o donacijama i raznim oblicima pokroviteljstva. Organizacija je otvorena za sponzorske pregovore, ali s naglaskom na neprofitni karakter festivala koji je nespojiv s uvriježenim oblicima oglašavanja velikih sponzora. FAKI ne honorira izvođače.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije