Gisele Bundchen prvi put na filmu

Piše:
srijeda, 17.9.2003. 14:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gisele Bundchen prvi put na filmu BRAZILSKA ljepotica pokušava slijediti svoje kolegice Claudiu Schiffer i Cindy Crawford koje se baš nisu proslavile u Hollywoodu jer manekenke ipak spadaju na modnu pistu.

Gisele je svakako imala dobrog učitelja glume jer je već niz godina u vezi sa slavnim Leonardom DiCaprijem, ali unatoč njenim izjavama da silno želi brak i djecu njih dvoje ne najavljuju skoro vjenčanje.

23-godišnja manekenka nastupit će u američkoj verziji poznate francuske akcione komedije "Taxi" uz pjevačicu i glumicu Queen Latifah koja sve više privlači publiku.

Kraljice rapa sjećamo se iz odličnog krimića "Bone collector" s Angelinom Jolie i Denzelom Washingtonom, a za ulogu Mame Morton u "Chicagu" nominirana je i za Oscara.

Glumila je uz Stevea Martina u izvrsnoj komediji "Bringing Down The House" i izjavila novinarima kako je na snimanju bilo jako zabavno jer ju je slavni komičar neprestano hvatao za ogromne grudi koje je nedavno smanjila jer su joj previše smetale.

Queen tvrdi da je unatoč slavi i bogatstvu ostala "normalna osoba" koja ne baca lovu na vile i jahte, već sama iznosi smeće i čisti snijeg ispred mamine kuće.