Gola čitateljica vijesti na novosadskoj televiziji

Gola čitateljica vijesti na novosadskoj televiziji

VEĆ VIĐENU ideju na nekim svjetskim televizijama i gledanoj Internet stranici "Naked News" na kojoj se seksi ljepotice skidaju pred kamerama čitajući nove vijesti odlučila se oponašati i privatna TV "Jesenjin".

Novosadska firma koja se bavi trgovinom, okušala se i u poslu s medijima pa emitira televizijski i dva radio programa, a sada pokušava primamiti gledatelje novim projektom.

Uz svoje zabavne programe i talk show "Ćirilicu" pomoću razgolićene voditeljice žele šokirati gledatelje i zaraditi lovu.

Prema pisanju tabloida "Svet" striptizeta Kristina će uz čitanje ozbiljnih vijesti "kako je Koštunica mandatar nove vlade" jednom rukom skidati grudnjak, a drugom tanga gaćice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24-godišnja ljepotica koja se nada kako će ubrzo postati televizijska zvijezda vjeruje da će se dobro snaći u neobičnom poslu: Kristina je i šahistica, već je osvajala turnire, a želi i razuvjeriti javnost da su "šahisti samo štreberi s naočalama".

Novinarima je ispričala kako nije imala većih problema s muškarcima dok je izvodila striptiz po barovima i samo jednom ju je neki bezobraznik ugrizao "u predjelu pupka".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara