Tekst se nastavlja ispod oglasa
GURMANI i ostali ljubitelji dobre hrane pojeli su sedam tona žabljih krakova na 32. godišnjem sajmu žaba u francuskom gradu Vittelu tijekom vikenda.
Oko 25.000 posjetitelja plaćalo je 6.50 eura za porciju žabljih krakova na spomenutom sajmu, koji svakog četvrtog vikenda u travnju organizira bratovština kušača žabljih krakova.
Žablji krakovi služe se s raznim prilozima, poput maslaca od puževa ili s omletom na provansalski.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ipak, francuske žabe nisu bile dovoljne kako bi zadovoljile potrebe domaćih kušača pa ih je dobar dio uvezen iz Indonezije.
Oko 25.000 posjetitelja plaćalo je 6.50 eura za porciju žabljih krakova na spomenutom sajmu, koji svakog četvrtog vikenda u travnju organizira bratovština kušača žabljih krakova.
Žablji krakovi služe se s raznim prilozima, poput maslaca od puževa ili s omletom na provansalski.
Ipak, francuske žabe nisu bile dovoljne kako bi zadovoljile potrebe domaćih kušača pa ih je dobar dio uvezen iz Indonezije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati