Holly Valance napušta Englesku

Holly Valance napušta Englesku

IAKO su je mnogi već bili proglasili nasljednicom Kylie Minogue,mladoj pjevačici baš ne cvatu ruže jer se šuška da kompanija "Warners" s njom ne želi produžiti ugovor.

Nakon početnog uspjeha s hitovima "Kiss, Kiss" i "Down Boy" pomalo je gubila obožavatelje i njen posljednji album "State Of Mind" nije dospio ni među prvih dvadeset na top listi.

Sada je napustila svoj stan u Londonu gdje se nije baš najbolje snašla jer je jednom prilikom Engleze nazvala "uvrnutim i zlobnim" pa je nisu previše voljeli.

Iako je još kao mlada djevojka nastupala u popularnoj australskoj seriji "Neighbours" namjerava uzimati lekcije glume i pokušati na filmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je njena miljenica Kylie 1994, godine glumila uz poznatog Jeana Claudea Van Dammea u "Stright Fighteru" i ona bi željela nastupiti uz filmskog majstora borilačkih vještina.

Iako se često slikala u bikinijima, Holly je uvijek tražila da je shvaćaju "ozbiljno" pa će zbog skidanja imati problema i u Hollywoodu gdje se i sadašnja dobitnica Oscara Charlize Theron na početku karijeru u svom prvom filmu morala dobro razgolititi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara