Hugh Grant ima novu ljubavnicu

Piše:
četvrtak, 22.7.2004. 08:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Hugh Grant ima novu ljubavnicu NAJPOPULARNIJI engleski bećar nije se skrivao pred paparazzima kada je nakon provedene noći napustio kuću Jemime Khan u Londonu.

Njegovu novu vezu "odobrila" je i nekadašnja zaručnica Liz Hurley koja je u međuvremenu dobila vanbračnog sina s američkim playboyem.

Glumica je izjavila novinarima kako je nova Grantova ljubavnica "vrlo slatka i mogla bi biti savršena žena" njenom bivšem dečku. 30-godišnja Jemime ima veoma zanimljivu životnu priču.

Nedavno se rastala od nekadašnjeg pakistanskog igrača kriketa Imrana Khana koji se bacio u politiku u nadi da postane premijer svoje zemlje.

Kada je svojevremeno rekao da napušta igranje kriketa stotine obožavatelja štrajkalo je glađu pred njegovom kućom pa se morao vratiti na teren i osvojiti još jedno prvenstvo svijeta.

Jamime je kćer pokojnog bogatog židova Sira Jamesa Goldsmitha kojeg je razočarala kada je zbog supruga prihvatila islam. Poznat je njen komentar da medije, Hollywood i američku vladinu administraciju kontrolira židovski lobby.

Hugha je upoznala na jednoj fešti u luksuznom londonskom restoranu "Annabelle" čija je vlasnica njena majka.