Hugh Hefner sretan jer nije oženio Crystal Harris: Godinama biram pogrešne žene

KLJUČNI PODACI
  • 85-godišnji Hefner bio je šokiran u lipnju kad je njegova tadašnja 25-godišnja zaručnica Crystal otkazala vjenčanje pet dana prije nego što se sretni događaj trebao održati
Piše: A.B.
utorak, 20.12.2011. 14:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Hugh Hefner sretan jer nije oženio Crystal Harris: Godinama biram pogrešne žene

Foto: JLP

VREMENŠNI američki vlasnik kultnog muškog časopisa "Playboy" Hugh Hefner priznao je američkim medijima da je sretan što se ipak nije oženio zečicom Crystal Harris. 85-godišnji Hefner bio je šokiran u lipnju kad je njegova tadašnja 25-godišnja zaručnica Crystal otkazala vjenčanje pet dana prije nego što se sretni događaj trebao održati. Danas je Hefner promijenio priču i misli da je potpuno pogrešno procijenio njihovu romansu.

"Bilo mi je stalo do nje, ali nije se moglo drugačije odigrati jer sam očigledno pogrešno procijenio našu vezu. Ja sam romantičar, a romantičari su tome skloni", izjavio je nježni Hefner. Unatoč tome što je godinama s više žena odjednom, i što je dvaput bio u braku, i dalje se želi skrasiti ali nikako da pogodi pravo vrijeme, pa smatra da je i to dijelom razlog neuspjeha s Crystal: "Jednostavna istina je da se za frajera koji je poznat kao prvi američki playboy, godinama pokušavam skrasiti ali jednostavno biram pogrešne žene. Kad sam bio s Holly Madison, još sam bio u braku s bivšom ženom i nisam se namjeravao opet ženiti. Nagli prekid s Holly mi je zamaglio prosudbu i s Crystal sam donio neke potpuno pogrešne odluke". Sigurno nam je sad svima jako žao sirotog Hugha.