Iskon Internet pokrovitelj Zagreb Open Air Festivala

Piše:
ponedjeljak, 7.7.2003. 14:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Iskon Internet pokrovitelj Zagreb Open Air Festivala

U ZAGREBU će se u nedjelju 13. srpnja 2003. na platou Studentskog Centra, održati prvi Zagreb Open Air Festival. Pokrovitelj ovog događaja je i IskonInternet, a na festivalu će uz mnoštvo domaćih izvođača te glazbenika iz susjednih zemalja nastupiti poznata grupa Morcheeba.

IskonInternet čitateljima je portala www.iskon.hr omogućio besplatan odlazak na Festival sudjelovanjem u nagradnoj igri dostupnoj na adresi Iskonova portala.

Glavna atrakcija festivala je britanska grupa Morcheeba, koja nastupa u sklopu svjetske turneje najnovijeg albuma – "Parts of the Process – The Very Best Of…".

Uz Morcheebu na glavnom stageu nastupit će LET3, Pips, Chips & Video Clips, Bare i plaćenici, te Bass Culture Sound System. Osim glavnog, na festivalu će biti smještena i dva dodatna stagea – rock stage na kojem će nastupati Atheist Rap iz Novog Sada, Djeca, Hard Time, Zadruga, Subway Dogs i Flayer, te roots/etno/crossing border stage na kojem ćete moći poslušati Gustafe, Superhicks iz Makedonije, Shamrock Roverse, Šumski, Brain Hollidayse, Sick Swing Orchestra i Chevrolets 57.

U Teatru ITD biti će smješten DJ stage na kojem će mixati No Name No Fame, Sergio, Sasha i Frx, a na samom ulazu u SC dočekat će vas Breakalicious crew: Herbala,  Labosha, Aesqe, Qwertya i Verbala.

"Kako je ovo prvi festival tog tipa u Zagrebu, drago nam je da je IskonInternet sudjelovao u realizaciji ovakvog događaja i omogućio vjernim čitateljima Iskonovog portala besplatni odlazak na ovaj događaj ljeta", rekao je Saša Kramar, član uprave IskonInterneta.

Kramar je dodao i kako je želja organizatora da se Festival održava svake godine krajem ljetnog semestra, čime bi se ujedno proslavio završetak akademske godine, te kako je IskonInternet time dodatno motiviran u medijskoj podršci Festivalu.