Ivana Kindl nije obranila titulu: Natali Dizdar i Dražen Čuček novi vladari showa

Piše:
subota, 2.5.2009. 22:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ivana Kindl nije obranila titulu: Natali Dizdar i Dražen Čuček novi vladari showa

KAO I prošle sezone i ove su o pobjedniku showa "Zvijezde pjevaju" odlučivali glasovi gledatelja. Prošlogodišnja pobjednica Ivana Kindl nije obranila titulu najbolje mentorice, već je svoju "krunu" proslijedila do, za nijansu bolje suparnice, Natali Dizdar.

"Vidi se da nastupate bez grča, bez lažnih očekivanja"

Natali i njezin poznati učenik, Dražen Čuček, očito su se više gledateljima uvukli pod kožu jer je žiri ovako i onako "digao ruke od svega" dijelivši šakom i kapom desetke u zadnjoj emisiji. Iako će ova sezona ostati u znaku Katje Kušec, Natali i Dražen su zasluženo pokupili mrvice slave koje im je ostavila Katja. Glumac kojega je svekoliko pučanstvo upoznalo u seriji "Bitange i princeze" i pjevačica koja je iznikla iz jednog reality showa zabavljali su sebe i gledatelje kroz osam tjedana koliko je trajala emisija. "Vidi se da nastupate bez grča, bez lažnih očekivanja", jasno je opisala Martina njihove nastupe.

To je očito prepoznala i publika koja je spremno trošila svoje impulse kako bi njih dvoje postali "zvijezde koje najbolje pjevaju". Kako to i biva, o srebrnoj medalji, koju su u ovom slučaju ponijeli Ivana Kindl i "lice s reklama" Duško Modrinić, manje će se pričati.  "Ovu nagradu posvećujem Ljubici", bilo je prvo što je uspio izgovoriti Dražen nakon što su mu se bivši natjecatelji povješali po vratu kako bi mu čestitali na pobjedi. "Ja sam prezadovoljna. Od samog početka sam vjerovala u Dražena, dok je on s vjerom bio na 'Vi'", rekla je vidno uzbuđena Natali. Za to vrijeme poraženi Duško i Ivana razmišljali su gdje su pogriješili. "Mi smo kao Hrvatska i Turska. Najbolji do kraja, ali ipak smo izgubili", našalio se Duško.

S.C.
Foto: HRT