Ivana Trump na ljetovanju u Hrvatskoj

Piše:
srijeda, 1.8.2007. 14:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ivana Trump na ljetovanju u Hrvatskoj

ČEŠKA bogatašica u Splitu je, zajedno s dečkom Rossanom Rubicondijem, počela trotjedno krstarenje Jadranom u sklopu kojega namjerava posjetiti što više otoka, a vjerojatno neće zaobići ni mondene destinacije na našoj obali. Odmor je počela u splitskom hotelu Le Meridien Lav, koji joj je upriličio svečani doček, nakon čega je započela krstarenje u 30-metarskoj jahti Petra.

Splitski hotel Le Meridien Lav ugostio je danas Ivanu Trump, koja će naredna tri tjedna provesti u krstarenju jadranskim otocima, zajedno s dečkom, Talijanom Rossanom Rubicondijem. Kako je tokom godine pretrpana poslom (vlasnica je nekoliko tvrtki i brandova), odmor je odlučila provesti daleko od znatiželjnika, ali će u sklopu svoje turneje ipak posjetiti neka od trendy odredišta na Jadranu.

Nakon svečanog dočeka, bivša supruga Donalda Trumpa sa svojim se nekoliko desetaka godina mlađim dečkom uputila na luksuznu jahtu Petra, kojom kreće na dugo iščekivani odmor. Inače, Ivana Trup posebno je vezana za Hrvatsku - prvi je put tu boravila kad joj je bilo šest godina, a od početaka svoje medijske eksponiranosti našu zemlju u javnosti spominje kao "raj na zemlji s najljepšim otocima na svijetu".

D.K.